Rigtig nem mad det her også til de meget travle dage. Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i. Så hurtig at det kunne være en gang mandagsmad
4 personer
600 gram kyllingekød i passende stykker ( lårfilet, inderfilet eller brystfilet)
1 spk kokosolie
2 dåser kokosmælk
1 pose wokblanding grøntsager 500 gram
2 tommelfingre frisk ingefær
3 store spk rød currypaste ca 50 gram
saften af 2 limefrugter
2 fed hvidløg
2 kaffirlimeblade ( kan udelades)
2 spk thaikrydderi fra urtekram
salt og peber
cashewnødder til drys ( kan udelades )
Skær kyllingen i mindre stykker og steg den en stor gryde i kokosolie. Tilsæt nu currypaste og krydedrier. Lad det stå lidt og tilsæt kokosmælk og til sidst grøntsager. Mens maden koger lidt sammen kan man tilberede blomkålsris eller mos og servere med cashewnødder på toppen.