Nem Thaigryde med kylling

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2734Rigtig nem mad det her også til de meget travle dage. Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i. Så hurtig at det kunne være en gang mandagsmad smiley

 

4 personer

600 gram kyllingekød i passende stykker ( lårfilet, inderfilet eller brystfilet)

1 spk kokosolie

2 dåser kokosmælk 

1 pose wokblanding grøntsager 500 gram

2 tommelfingre frisk ingefær

3 store spk rød currypaste ca 50 gram

saften af 2 limefrugter

2 fed hvidløg

2 kaffirlimeblade ( kan udelades)

2 spk thaikrydderi fra urtekram

salt og peber 

cashewnødder til drys ( kan udelades )

Skær kyllingen i mindre stykker og steg den en stor gryde i kokosolie. Tilsæt nu currypaste og krydedrier. Lad det stå lidt og tilsæt kokosmælk og til sidst grøntsager. Mens maden koger lidt sammen kan man tilberede blomkålsris eller mos og servere med cashewnødder på toppen.

IMG_2749

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code