Coleslaw med tomat, peberfrugt og avokado

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2889

Det meste af min mad for tiden er noget fisk/skaldyr eller æg med en eller anden form for grønt tilbehør. Mad skal bare være nemt i øjeblikket… Ikke de store gastronomiske overvejelser. Gode store portioner med grøntsager og noget mayo i for smag og mæthed. Denne coleslaw, der ellers ikke mangler opskrifter på her på bloggen, er både nem og velsmagende. Den kan ligesom enhver anden coleslaw holde sig på køl et par dage uden at der går noget tabt på den konto. Er blevet vild med de røde spidskål der er dejligt milde og lette i smagen.

1 portion 4 personer

1/2 rødt spidskål

1 skalotteløg i fine tern

1 rød peberfrugt

10 cherrytomater 

2 spk god mayonnaise

1 avokado i tern

1 tsk dijonsennep

salt og peber

Skær spidskål i fine strimler eventuelt på et mandolinjern. Skær cherrytomater i halve og peberfrugt, løg og avokado i mindre stykker. Bland mayo, sennep og smag til med salt og peber. Bland grøntsagerne i dressingen og sæt på køl til den skal spises.

IMG_2888

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code