Madpakkemuffins med grønt

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3062

Jeg skal være lidt på farten i næste uge. Så derfor kan disse muffins være handy at tage med. De lækre muffins holder sig fint nogle dage på køl og kan med fordel også fryses. Har lavet dem et utal af gange, men ikke herpå det sidste. Tror det er på tide, at de kommer frem igen som nem mad. Nå de er kolde kan de enddog flækkes og fyldes med kødpålæg efter smag. Dur både til morgenmad, frokostbordet eller som et mellemmåltid.

12 stk

1 stor peberfrugt

2 bananskalotteløg ( eller et halvt almindeligt zittauerløg)

1 fed hvidløg

8 æg

200 gram frossen spinat

1 spk smør

2 tsk herbes de provence

100 gram revet ost ( jeg brugte gedeost fra Kirks)

1 tsk havsalt

peber

Skær peberfrugt, løg og hvidløg i små stykker og steg dem på panden i smør sammen med spinaten. Æggene piskes let sammen med salt, peber og herbes de provence. Når grøntsagerne har stegt lidt, hældes dejen og derefter tilsættes den revne ost. Dejen hældes i muffinforme , kun lige til under kanten og bages ved 175 grader varmluft i ca 20 min til de er hævet op og fået lidt farve.

IMG_3059

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Frokost, Morgenmad, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code