Sprød grønkål/fennikelsalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2918

Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgavewink) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed. Salaten her har mange farver hvilket repræsenterer mange forskellige smage og ikke mindst vitaminer og fibre.

1 portion 4 – 6 personer

150 gram hakket grønkål

1 stor fennikel

10 cherrytomater

1 glad gode oliven

1 avokado

1 rød peberfrugt

2 spk citronbalsamico

2 spk olivenolie

salt og peber

Snit grønkålen fint og skær fennikel i tynde skiver. Skær avokado og peberfrugt i tern og cherrytomater i kvarte. Bland alle grøntsager sammen og hæld balsamico, olie, salt og peber i og mix. Dejlig sprød salat der duer til det meste tilbehør. Strutter nærmest af sundhed og mæthed i lange baner.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør, Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code