Helt vildt lækkert og meget nemt at tage med sig på farten. Kan endda forberedes dagen før og rulles sammen i folie inden man går. Æggewrappen her er lavet med en skefuld grøn pesto – deraf det grønne look. På sidenlinien er der en blomkål/broccolimos med rigeligt smør, salt og peber i.
2 wraps
4 æg
lidt vand
1 stor spk pesto ( kan udelades)
2 stk husk fibre
salt og peber
Steg pandekagerne i kokosolie eller smør ved lav/ medium varme et par minutter på hver side.
Krebsehalesalat :
1 bøtte krebsehaler 150- 200 gram
1 avokado i tern
2 spk mayonnaise ( bruger som regel hellmanns)
salt og peber
dild – tørret eller frisk efter smag
Bland ingredienserne sammen og sæt på køl til brug.
Den afkølede pandekage fyldes med halvdelen af krebsehalesalaten og rulle i folie klar til at tage med på madpakken. Enjoy