Wrap med krebsehalesalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2955

Helt vildt lækkert og meget nemt at tage med sig på farten. Kan endda forberedes dagen før og rulles sammen i folie inden man går. Æggewrappen her er lavet med en skefuld grøn pesto – deraf det grønne look. På sidenlinien er der en blomkål/broccolimos med rigeligt smør, salt og peber i.

2 wraps

4 æg 

lidt vand 

1 stor spk pesto ( kan udelades)

2 stk husk fibre

salt og peber

Steg pandekagerne i kokosolie eller smør ved lav/ medium varme et par minutter på hver side.

Krebsehalesalat :

1 bøtte krebsehaler 150- 200 gram

1 avokado i tern

2 spk mayonnaise ( bruger som regel hellmanns)

salt og peber

dild – tørret eller frisk efter smag

Bland ingredienserne sammen og sæt på køl til brug.

Den afkølede pandekage fyldes med halvdelen af krebsehalesalaten og rulle i folie klar til at tage med på madpakken. Enjoy smiley

IMG_2958

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Æg, Fisk, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code