Bloglyst og restart…

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0501
Bare lige så I ikke er i tvivl derude…. Jeg har i den grad fået min bloglyst tilbage. Jeg har godt nok ikke så meget tid til at gøre det som jeg godt kunne tænke mig, men det er faktisk helt ok smiley Mit lille kostrådgivningsfirma er begynder at rulle derudaf og det tager noget af min tid. Jeg elsker virkelig den følelse det giver mig at hjælpe mennesker til et helt andet liv med mad, end det de hidtil har haft. Jeg ser mennesker få livslysten tilbage, skinnende øjne, sund glød og ikke mindst det dejligste humør og dertilhørende energi. Jeg er på alle måder vildt lykkelig over, at jeg sidste år valgte at tage den uddannelse hos Anna Hallén. Uddannelsen har givet mig et nyt syn på min og andre menneskers kost og ikke mindst, et MEGET mere afslappet forhold til mad. Jeg troede egentlig at jeg var helt i "zen" da jeg startede hos hende – men jeg er blevet meget klogere siden hen wink Mit liv med mad, er i det hele taget blevet super ukompliceret og til jer der følger min instagram, kan se at jeg endda er blevet lidt doven og ensformig i mine madvalg …OMG!!! Det er virkelig helt ok for mig. Mad er virkelig blevet til det det skal være – nemlig benzin på min motor. Bevares jeg nyder smagen af god mad, men hvordan min energi og funktion er bagefter er bare blevet det primære. Jeg har stået på egne ben nu siden januar og lysten til at lave rigtig mad, er begyndt at snige sig forsigtigt ind på mig igen. Jeg har eksempelvis lavet min første portion pesto i et halvt år!!! Det skulle gerne betyde, at der kommer flere opskrifter til jer her på bloggen. Jeg er enddog begyndt at tænke i små blogindlæg igen – hvilket er superdejligt. Jeg har gennem tiden brugt bloggen her både som opskriftskartotek, men også som fristed for mine tanker. Og dem ligger jeg inde med ret så mange af, her for tiden. Shit en rejse jeg har været på her det sidste halve år. Hvad har jeg så brugt tiden på… Svaret er simpelt : Lige hvad jeg havde lyst til !!! Og det har været ovenud fedt… Jeg har god tid til at være mig selv, noget jeg virkelig har trængt til. Hvis jeg før var optimist og troede fuldt og fast på alt det bedste, er den følelse nu ganget med 1000. Jeg oplever nogle ordentlige følelsmæssige rutcheture, men højt at flyve dybt at falde. Jeg er stadig omgivet af en masse mennesker, der støtter og elsker mig og alligevel kan jeg til tider sidde og føle mig stinkende ensom. Sådan grund ensom… ikke på en ubehagelig måde men alligevel ikke den fedeste følelse i verden. Så I vil nok opleve at bloggen her bliver lidt mere en blanding af mit eget liv, men selvfølgelig også MAD og mine til tider rabiate holdninger til emnet devil

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i mig og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code