Parmaskinke med artiskoktapenade

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3253

Her for nylig deltog jeg i et arrangement kaldet " Tour de chambre". Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien. Det endte selvfølglig med en del mere alkohol end mad og en slem lang dag efterfølgende… Jeg hader virkelig tømmermænd frown Spild af dag og liv og ligge der og ynke – men som regel alle de gode grin værd aftenen inden laugh

Udover alkohol serverede jeg følgende hapsere på mit lille domæne :

Først ovenstående billede 

Artiskok tapenade til 6 ruller :

5-6 artiskokhjerter hakkes i minihakker eller med stavblender med 2 spk olivenolie og lidt salt og peber. En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Kan laves god tid i forvejen og sættes på køl.

Radicchio med lakserillette 6 stk :

Nedenstående billede er røde radicchio blade fyldt med lakserillette. Mos et stykke varmrøget laks med 2 spk mayo, salt, peber, lidt hakket skalotteløg og lidt frisk hakket basilikum. Fordel fyldet i de bitre salat blade og sæt på køl til servering.

IMG_3254Alt i alt et godt mix af både surt, sødt salt og bittert. Til hapserne her blev der på siden spist sorte oliven,salte mandler, manchego og søde cherrytomater. Super enkelt og lækkert! Kan jo også laves som en slags luksus hapsere til madpakken…

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code