Pestopasta og laks

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3420

Det her virkelig en storfavorit her for tiden. Det er mega hurtigt og meget nemt. Hvis man på forhånd har pestoen på køl er vi ude i at lave en omgang reel og sund mad på bare 10 min !!!

Pestoen tager ca 5 min at smække sammen så på bar bund mad på 15 min. 

Jeg har for første gang i ca 1/2 års tid, lavet en potion pesto. Det er sgu da vildt. Tænk at jeg for et halvt år siden i mine daglige rutiner, lavede nærmest alt fra bunden…Der har jeg altå været en doven hund her på det sidste. Grøntsager fra pose, hellmanns og købe pesto – føler mig nærmest hele kriminel wink Næææh jeg gør ikke ! Jeg har draget mig nogle super gode erfaringer, på at mad simpelthen ikke behøver at fylde så meget "in the making" hvis man ikke har tiden eller lysten til at prioritere det. Sund mad er meget andet, end noget lavet helt fra bunden. Godt nok må man tage de E-numre med der som oftest er i produkterne, der er den lidt nemmere løsning. Men det er jeg sikker på min krop (og din for den sags skyld) kan klare for en periode. Jeg arbejder i min lille firma med folk, der ikke har tid til den helt store madlavningsudfoldelse enten pga. travlhed eller ulyst til at være i et køkken. Denne periode her for mig selv, har været præget af ulyst til at producere mad. Men men men – det har vist mig, at det rent faktisk KAN lade sig gøre at "overleve" på en god måde, uden de store sværdsslag. Det har betydet rigtig mange kogte æg, tun salat, makrel på dåse, stegt laks, rejer og ikke mindst købe fiskedeller med remouladesmiley 

Min pesto er simpelt lavet :

1 glas soltørrede tomater drænet for den kedelige olie de ligger i IMG_3419

15 paranødder

1 dl god olivenolie

2 fed hvidløg

1/2 tsk tørret chilii

Det hele har jeg blendet med en stav blender – på trods af at jeg netop har købt mig en minihakkerwink

Pestoen opbevares i et glas med låg på køl og kan sagtens holde sig i ca 3 uger.

Squashen har jeg drejet til strimler i min lille gefu og lyn stegt på panden. Når squashettierne er færdige, vender jeg dem i pesto og de serveres på stegt laks og frisk basilikum på toppen.

Super hurtig mad selv på travle dage.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Fisk, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code