Rejesalat med blomkål og fennikel

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3155

Jeg er virkelig stor fan af mættende salater. Helst en slags der indeholder både protein og fedt OG kan laves i STORE portioner. Jeg elsker når min madpakke består af noget, jeg kan flytte fra en bøtte til en mindre og tage med på farten. Her er en af slagsen…Medbring en god portion af den samt et par hårdkogte æg, det er luksus af høj karat.

1 økoblomkål

1 stor fennikel

1 rød peberfrugt

10 cherrytomater

2 håndfulde sorte oliven

1 pakke fetaost ( jeg bruger ægte feta på ged/får)

1/2 tube krydderurter (fundet i netto)

3 spk olivenolie

300 gram rejer

2 avokado

Skær alle grøntsager til passende størrelser og tilsæt derefter rejer og oliven. Bland olivenolien med halvdelen af en tube med grønne krydderurter ( man kan jo også selv hakke lidt af slagsen) samt salt og peber. I bland dressingen i salaten og tilsæt til sidst feta tern på toppen. 

Voila super nemt og mættende måltid.

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Fisk, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code