Min hidtil bedste udgave af paleotærte er denne her med spinat. Det er nem og lækker sommermad der nemt holder sig et par dage på køl. Super at lave i større portioner og fryse ned eller resterne med på madpakken.
1 tærte rund eller firkantet :
Bund :
400 gram hakket kyllingekød
1 -2 spk rød dressingmix blanding fra urtekram
2 tsk havsalt
Fyld :
25 gram smør
2 små hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
salt og peber
4 æg
100 gram gedeost eller anden revet ost til toppen
Bland kyllingekødet godt med salt og dressingmix. Tryk farsen ud i en tærteform. Bag bunden 20 mi ved 160 grader. Mens den bager steger du spinat, løg og hvidløg i smørret. Tilsæt salt og peber og læg fyldet i den færdigbagte bund. Pisk æggene sammen og hæld over fyldet. Top med revet ost – jeg brugte fast gedeost fra Irma, men alt andet går fint an. Bag tærten færdig i ovnen 40-45 min ved 160 grader til den er gylden og fin. Kan serveres både lun og kold med en god salat på siden.
Hej,
Den opskrift sad bare lige i skabet 😉 lavede den fredag til gæster som bare guffede i sig
mvh
Marina
Hej Marina
Tak for super fed tilbagemelding 🙂 – sådan en varmer i mad bloggerens hjerte.
God sommer herfra 😀
Mange Hilsener Louise