Spinat Tærte

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3513

Min hidtil bedste udgave af paleotærte er denne her med spinat. Det er nem og lækker sommermad der nemt holder sig et par dage på køl. Super at lave i større portioner og fryse ned eller resterne med på madpakken.

1 tærte rund eller firkantet :

Bund :

400 gram hakket kyllingekød

1 -2 spk rød dressingmix blanding fra urtekram

2 tsk havsalt

Fyld :

350 gram frossen spinat   IMG_3509

25 gram smør

2 små hakkede løg

2 hakkede fed hvidløg

salt og peber

4 æg

100 gram gedeost eller anden revet ost til toppen

Bland kyllingekødet godt med salt og dressingmix. Tryk farsen ud i en tærteform. Bag bunden 20 mi ved 160 grader. Mens den bager steger du spinat, løg og hvidløg i smørret. Tilsæt salt og peber og læg fyldet i den færdigbagte bund. Pisk æggene sammen og hæld over fyldet. Top med revet ost – jeg brugte fast gedeost fra Irma, men alt andet går fint an. Bag tærten færdig i ovnen 40-45 min ved 160 grader til den er gylden og fin. Kan serveres både lun og kold med en god salat på siden.

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Spinat Tærte

  1. Marina skriver:

    Hej,

    Den opskrift sad bare lige i skabet 😉 lavede den fredag til gæster som bare guffede i sig

    mvh

    Marina

    • louiee skriver:

      Hej Marina

      Tak for super fed tilbagemelding 🙂 – sådan en varmer i mad bloggerens hjerte.

      God sommer herfra 😀

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code