Mega lækkert !!! Det er hvad der er at sige om den her opskrift. Og det er ikke engang min egen. Jeg har fundet den hos Madbanditten ,men har justeret i den efter behov. Superlækkert supermættende – luksus med kantareller – forestiller mig, at man med fordel kan bruge andre svampe der er i sæson.
2 – 4 personer
150 gram revet ost ( jeg brugte manchego, men traditionelt bruger man eks parmesan)
100 gram frilandsbacon
1 blomkålshovede hakket til ris i en foodprocessor eller på rivejern
1 dl rose eller hvidvin( kan udelades)
2 håndfulde hakket grønkål
1 bakke kantareller
2 dl piskefløde ( brugte creme double 48%)
1 hakket løg
1 fed hakket hvidløg
smør til stegning
salt og peber
Skær bacon i passende stykker og steg i smør sammen med løget.
Svits blomkålsris i og hæld vin på. Lad simre lidt og tilsæt fløde, grønkål, kantareller og hvidløg – smag til med salt og peber. Rør som det sidste revet ost i der samler retten. Serveres i skåle med lidt hakket grønkål på som pynt. Kan spises alene eller som tilbehør til kød.
Supernem og ret så luksuspræget føde
Mhmm.. Elsker risotto! Og den her ser bare alt for lækker ud 🙂 Rigtig skøn blog.
// Sundesager.dk
Hej Amalie
Gør jeg bestemt også. Tak for din kommentar – dejligt at du kan lide mine skriblerier og opskrfiter 🙂 Kigger lige ind hos dig ved lejlighed.
Mange Hilsener Louise