Blomkålsrisotto

Print Friendly, PDF & Email

IMGL1070Mega lækkert !!! Det er hvad der er at sige om den her opskrift. Og det er ikke engang min egen. Jeg har fundet den hos Madbanditten ,men har justeret i den efter behov. Superlækkert supermættende – luksus med kantareller – forestiller mig, at man med fordel kan bruge andre svampe der er i sæson. 

2 – 4 personer

150 gram revet ost ( jeg brugte manchego, men traditionelt bruger man eks parmesan)

100 gram frilandsbacon

1 blomkålshovede hakket til ris i en foodprocessor eller på rivejern

1 dl rose eller hvidvin( kan udelades)

2 håndfulde hakket grønkål

1 bakke kantareller

2 dl piskefløde ( brugte creme double 48%)

1 hakket løg

1 fed hakket hvidløg

smør til stegning

salt og peber

Skær bacon i passende stykker og steg i smør sammen med løget.

Svits blomkålsris i og hæld vin på. Lad simre lidt og tilsæt fløde, grønkål, kantareller og hvidløg – smag til med salt og peber. Rør som det sidste revet ost i der samler retten. Serveres i skåle med lidt hakket grønkål på som pynt. Kan spises alene eller som tilbehør til kød. 

Supernem og ret så luksuspræget føde smiley

 

IMGL1046

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Blomkålsrisotto

  1. Amalie skriver:

    Mhmm.. Elsker risotto! Og den her ser bare alt for lækker ud 🙂 Rigtig skøn blog. 
    // Sundesager.dk

    • louiee skriver:

      Hej Amalie

      Gør jeg bestemt også. Tak for din kommentar – dejligt at du kan lide mine skriblerier og opskrfiter 🙂 Kigger lige ind hos dig ved lejlighed.

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code