Frk Sveskes de bedste boller

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3752
Klart de flotteste boller jeg nogensinde har bagt LCHF-style. Opskriften er fundet på Frk Sveskes blog som burgerboller. I min opskrift har jeg justeret på mængden af æg og dermed opnået en mere fast dej. Super luftige og velsmagende til alle slags sandwich.

12 stk :

5 spk husk

5 æg

1 dl mandelmel

2 dl græsk youghurt    IMG_3751

1 dl solsikkekerner

2 dl sesamfrø

1 tsk salt

1 tsk sukker

1 tsk kardemomme

Bland alle ingredienser sammen i vilkårlig rækkefølge og lad dejen stå i 10 min for at fibrene kan suge væsken op. Form bollerne med våde hænder og sæt dem på en bageplade.Drys med sesamfrø eller birkes. De skal bage 15 min på 200 grader – jeg giver dem varmluft de første 5 min.Bollerne kan gemmes på køl en uges tid eller fryses ned og tages op efter behov. Enjoy

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, brød, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code