And i grøn karry og kokosmælk

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3771Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Her når efteråret så småt begynder at falde på, er det igen lidt lækkert med sammenkogte retter der passer sig selv i gryden, mens man laver andre ting. Jeg er ihvertfald fan af denne her. Egentlig mest vant til at bruge rød karry og kylling – så denne variant var et tiltrængt frisk pust.

4 personer :

2 – 3 spk grøn curry paste

500 gram And ( brugte 2 berberiandebryster)

1 æble

750 gram frostgrønt ( wokmix )

2 dåser kokosmælk ( den fede del)

3 spk kokosolie

salt og peber

Pynt : friske tomater, frisk basilikum og saltede cashews

Skær de optøede andebryster i mindre stykker og steg dem ved høj temperatur i kokosolie på fedtstiden i en stor tykbundet gryde. Når det øverste fedt lag er blevet brunt og sprødt tilsættes den grønne karrypasta. Svits kødet i karrypastaen nogle minutter og tilsæt den fede del af kokosmælken. Jeg plejer at sætte kokosmælken med bunden i vejret i køleskabet – det gør det nemt at kun få den fede del ud af dåsen.Tilsæt til sidst æblet skåret i tern. Når kokosmælken er smeltet tilsættes grønt direkte fra posen. Retten koges sammen og smages til med salt og peber. 

Kan serveres alene eller sammen med stegte blomkåsris- basilikum, friske tomater og ristede cashews på toppen giver retten et ekstra lækkert twist.

IMG_3765

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Opskrifter og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to And i grøn karry og kokosmælk

 1. Lise Grosen skriver:

  Sikke en lækker måde at bruge and på! Jeg er normalt også stuck ved kylling og rød karry 😉

  • louiee skriver:

   Hej Lise

   Ja, jeg er ihvertfald meget glad for alternativet. Vild med variation, bare i virkeligheden ikke så god til at gøre det. Dette må udfordres 🙂

   Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code