Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Her når efteråret så småt begynder at falde på, er det igen lidt lækkert med sammenkogte retter der passer sig selv i gryden, mens man laver andre ting. Jeg er ihvertfald fan af denne her. Egentlig mest vant til at bruge rød karry og kylling – så denne variant var et tiltrængt frisk pust.
4 personer :
2 – 3 spk grøn curry paste
500 gram And ( brugte 2 berberiandebryster)
1 æble
750 gram frostgrønt ( wokmix )
2 dåser kokosmælk ( den fede del)
3 spk kokosolie
salt og peber
Pynt : friske tomater, frisk basilikum og saltede cashews
Skær de optøede andebryster i mindre stykker og steg dem ved høj temperatur i kokosolie på fedtstiden i en stor tykbundet gryde. Når det øverste fedt lag er blevet brunt og sprødt tilsættes den grønne karrypasta. Svits kødet i karrypastaen nogle minutter og tilsæt den fede del af kokosmælken. Jeg plejer at sætte kokosmælken med bunden i vejret i køleskabet – det gør det nemt at kun få den fede del ud af dåsen.Tilsæt til sidst æblet skåret i tern. Når kokosmælken er smeltet tilsættes grønt direkte fra posen. Retten koges sammen og smages til med salt og peber.
Kan serveres alene eller sammen med stegte blomkåsris- basilikum, friske tomater og ristede cashews på toppen giver retten et ekstra lækkert twist.
Sikke en lækker måde at bruge and på! Jeg er normalt også stuck ved kylling og rød karry 😉
Hej Lise
Ja, jeg er ihvertfald meget glad for alternativet. Vild med variation, bare i virkeligheden ikke så god til at gøre det. Dette må udfordres 🙂
Mange Hilsener Louise