Hokkaidomos med kødsauce

Print Friendly, PDF & Email

IMG_3963Simpelt lækkert og total efterårs mad det her. Elsker at bruge de råvarer der er til rådighed i den sæson man nu end befinder sig i. Det giver en god variantion hen over året, så man kommer godt rundt i alle de grønne sagersmiley

Chokolade er heldigvis altid i sæson…

Stærkt insirereret af Madbandittens græskarmos med parmesan fremkm denne her opskrift. Mosen er super mættende pga indholdet af både kokosolie, kokosfløde og gedeost. Jeg lavede som protein delen i måltiddet en pretty standard kødsauce med lidt af det hele ( tomat, løg, krydderier osv.)

1 portion mos til ca 4 personer

1 hokkaido græskar

1 spk kokosolie

1 tsk tørret timian

50 gram revet gedeost

1 karton kokosfløde 200 gram eller den fede del af en dåse kokosmælk

1 tsk herbarmare urtebouillon IMG_3961

1 dl kogende vand

2 fed hvidløg

Skyl og skær hokkaidoet i passende stykker og steg dem til de får lidt stege skorpe i kokosolien. Hæld kokosolien over samt vand, bouillon, timian og hvidløg. Lad det simre under låg i ca 20 min til hokkaidoen er blevet blød. Mos med en stavblender og tilsæt revet gedeost.

Server med en god stærk kød sauce på toppen.

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman – nu indædt real-foodie…

Dette indlæg blev udgivet i Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hokkaidomos med kødsauce

  1. Nina skriver:

    Hej Louise, hvilken type gedeost bruger du i mosen?

    • louiee skriver:

      Hej Nina

      Jeg har brugt deli gedeosten fra føtex ( trekantet pakke) forestiller mig at den fra tebstrup fra Irma også kan bruges.

      Mange Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code