Vafler ( fri for komælk)

Print Friendly, PDF & Email

 

IMG_4249

Så blev jeg endelig den lykkelige indehaver af et vaffeljern. Jeg har købt en af dem der er testet som værende rigtig godt. Et Wilfa WAS- 623 Bell. Jeg er super tilfreds med det – dog skal man lige huske at smøre pladerne med smør de første par gange. Det gjorde undertegnede tornado dame ikke… Hvilket resulterede i et mindre raserianfald blush Da jeg havde renset pladerne af, blev jeg heldigvis glad igen og lavede resten af potionen uden de store sværdsslag. Jeg har lavet dem i en mad version og tænker jeg snart skal prøve med en lidt mere dessert agtig vaffel.

Jeg valgte en komælkefri version, som alternativ til de traditionelle. Opskriften blev som følger til 3 – 4 vafler

4 æg

1 dl fåremælksyoughurt fra Irma

50 gram revet manchego eller le petit basque 

2 spk pofiber

1 tsk herbes de provence samt 1 knsp salt

Bland alle ingredienser og hæld dem på et varmt vaffeljern. Pas på ikke at hælde for meget dej på så det vælter ud i siderne – ja, jeg siger det bare!

Vaflerne kan bruges til toast, som brød, med topping eller bare som tilbehør til salat.

Denne her med parmaskinke og avokado blev rigtig vellykket.


IMG_4250

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code