Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg har sådan et lidt had/kærligheds forhold, til de her meget tunge retter. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg. Anyhow blev jeg fristet af denne varmende og ekstremt mættende ret, fyldt med velsmag. Behøver faktisk slet ikke at sælge den mere – bare prøv den !
Fandt den lækre opskrift hos Madbanditten.
4 personer :
400 gram okseinderlår eller klump i strimler
200 gram bacon
500 gram champignons
1/2 liter piskefløde
2 spk tomatpure
5 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 god spk smør
Paprika, salt og peber
1 tsk engelsk sauce
Steg bacon til den bliver rimeligt sprød. Læg fra på en tallerken og brun kødstrimlerne i bacon fedtet. Tilsæt derefter champignons, løg og tomat pure samt en god klat smør. Tilsæt piskefløde, engelsk sauce,hvidløg, paprika, salt og peber. Lad retten koge sammen i ca 45 min til kødet bliver mørt. Til slut i processen tilsættes creme fraichen og der gvies et sidste opkog på retten.
Til denne ret kan man med fordel servere en blomkålsmos eller blomkålsris.