Jeg har en seriøs kærligheds affære med dild for øjeblikket. Jeg har altd været vild med dild… Men har det ligefrem sådan for tiden, at jeg nærmest tilrettelægger mine måltider, så dild kan indgå så ofte som muligt!
Det her er uhyre simpelt og kræver vel egentlig ikke en opskrift. Men som mange af jer, bliver jeg selv inspireret, af at læse andre madblogs eller kigge billeder på Instagram – hvor I iøvrigt også kan følge mig, mine måltider, badeture og strøtanker på "Louiee11". Jeg er vild med lige præcis det medie, fordi det går tjept at dele mad billeder. Står sågar nogle gange i Føtex og åbner Instagram, for at blive inspireret, til at handle til måltider.
Tilbage til den nemme og velsmagende krebsehale salat. Den kan spises ovenpå en salat som her, i en wrap, på en vaffel eller som pålæg på brøderstatninger.
1 stor portion
300 gram krebsehaler i lage
125 gram mayonnaise
1- 2 spk tørret dild eller1 bundt frisk dild
4 stængler bladselleri i passende stykker
salt og peber
Bland herlighederne sammen og opbevar på køl. Supernemt at smide på en gang salat med et par smilende æg på siden. Stor lykke over både mæthed, smag og farver. Herunder er den lavet som madpakkeversin med rejer – super opfindsomt