Krebsehalesalat med dild

Print Friendly, PDF & Email

IMG_4290

Jeg har en seriøs kærligheds affære med dild for øjeblikket. Jeg har altd været vild med dild… Men har det ligefrem sådan for tiden, at jeg nærmest tilrettelægger mine måltider, så dild kan indgå så ofte som muligt!

Det her er uhyre simpelt og kræver vel egentlig ikke en opskrift. Men som mange af jer, bliver jeg selv inspireret, af at læse andre madblogs eller kigge billeder på Instagram – hvor I iøvrigt også kan følge mig, mine måltider, badeture og strøtanker på "Louiee11". Jeg er vild med lige præcis det medie, fordi det går tjept at dele mad billeder. Står sågar nogle gange i Føtex og åbner Instagram, for at blive inspireret, til at handle til måltider.

Tilbage til den nemme og velsmagende krebsehale salat. Den kan spises ovenpå en salat som her, i en wrap, på en vaffel eller som pålæg på brøderstatninger.

1 stor portion

300 gram krebsehaler i lage

125 gram mayonnaise

1- 2 spk tørret dild eller1 bundt frisk dild 

4 stængler bladselleri i passende stykker

salt og peber

Bland herlighederne sammen og opbevar på køl. Supernemt at smide på en gang salat med et par smilende æg på siden. Stor lykke over både mæthed, smag og farver. Herunder er den lavet som madpakkeversin med rejer – super opfindsomt wink

IMG_4284

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code