Lun Blomkålssalat

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0359


Ferie er vidunderligt… Især dem hvor man er omgivet af dem man elsker mest i verden. Har været så heldig at være en tur i sommerhus i det svenske med mine søskende, mor samt diverse tilløbere og afkom wink Taknemmelighed er et fattigt ord for hvad jeg føler, efter en uge på den mådeheart

Det er i den grad på ferie også på madfronten. Vi er heldigvis (næsten) alle glutenfrie, så det gør det bare så meget lettere. Der er tildelte mad aftener, hvor man laver mad til alle og aftener hvor man ikke skal lave en skid andet end ,at sætte sig til truget og spise noget nogle andre har lavet til en. Jeg er stor fan af konceptet !

Min bror og kone serverede ovenstående salat som tilbehør til en chorizogryde. Jeg skyndte mig selvfølgelig, at tage snap shots af maden og bad om en opskrift.

Den er som følger :

1 hovede blomkål revet eller hakket på foodprocessor

1 bakke rucola salat

3 spk kokosolie

1 glas sorte oliven

Salt, peber og spidskommen efter behag

Steg blomkålrisene i kokosolie sammen med krydderierne. Lad blandingen køle lidt af, inden den vendes med rucolaen og toppes med oliven. Easy peasy tilbehør serveret lunt til både kød, fisk og æg. Smager også fint dagen efter når den er kølet af.

IMG_0357

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Tilbehør og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code