Tzatziki på fåremælk/gedefriskost

Print Friendly, PDF & Email

IMG_4585

Vild med tzatziki!! Jeg undgår stadig komælk i hverdagen, så  har måtte finde på et alternativ til den udgave. Har lavet et par forsøg med kun fåremælksyoughurt hvilket simpelthen blev for smattet. Så fik jeg den ide at iblande den noget mere kompakte gedefriskost i tzatzikien. Succes !!! Udgaven her blev både mere fed og fyldig i smagen.

1 Portion

200 gram fåremælksyoughurt ( fåes i Irma)

1 gedefriskost 150 gram

1 agurk

1 fed hvidløg

2 tsk tørret dild eller i bundt friskhakket

Salt

Flæk en stor agurk på langs og skrab kernerne ud med en teske. Riv resten og pres den revne masse og lad vandet løbe fra på noget køkkenrulle eller i en sigte. Hak dild pres hvidløg og rør sammen med friskost og youghurt. Bland til sidst den drænede agurk med det hele og tilsæt lidt salt. 

Kan med fordel spises til ALT wink 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Dressing, Opskrifter, Tilbehør og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code