Medicinfri #3

Print Friendly, PDF & Email

IMG_0090I fortjener endnu en opdatering på mit medicin experiment…… Abort mission indecision

Jeg har valgt at afbryde min medicin fri periode og konstatere, at jeg ikke turde satse mere. Efter mit sidste indlæg om positive tanker og helbred, begyndte de velkendte røde pletter desværre, at sprede sig på min krop igen. Jeg havde seriøst helt glemt HVOR irriterende det er at have psoriasis…!!! 

Det er ikke fordi det eksploderede eller noget lignende… Det kom bare snigende og det havde jeg desværre ikke psyken til at overvære, om det kunne blive værre. Alle de sorte tanker fik plads… bliver det her værre ? Hvad hvis det kommer i hårbunden og jeg skal klippe de lange krøller af igen ? Hvad gør det her ved min selvtillid og min ellers så ret så ubeymrede hverdag ??? Jeg fik en instant tanke og stor lyst til at afbryde det hele for en måneds tid siden og gjorde det. Arghhh den sved frown

Men men men … Jeg er jo ikke udstyret med en fabelagtig evne, til at positivt reframe hændelser og situationer af ingen grund. Jeg fik tanken HVOR taknemmelig jeg var, den gang jeg fik medicinen første gang og erfarede at den rent faktisk virkede. Jeg blev SÅ lykkelig og taknemmelig som aldrig før laugh Den følelse sidder jeg her med igen når jeg mærker at det virker endnu engang. Siger ikke at det er sidste gang jeg laver et forsøg, men der går nok lang tid igen. Jeg er bestemt ikke holdt op med at tro på, at mad er medicin og at den rette kost gør underværker. Jeg vil fortsat være et søgende menneske på kost og sundhedssiden. Jeg vil ikke hvile på laurbladene og give op. 

Jeg var forresten også lige ved at give op på bloggen i dag….surprise

Der var en opdatereing fra mit webhhotel, der ikke var blevet fikset, trods talrige og alvorlige mails, om at nærlæse indholdet og gøre noget inden den 6. sep. Ja ja ja ja … tænkte Louise – der sker nok ikke noget…Det gjorde der… og i dag kunne jeg hverken åbne blog eller administrator side. STRESS !!! Jeg gjorde det eneste rigtige man kan i den situation – jeg gik i panik og tudede. Det løser jo som regel de helt store verdensomspændende problemer !!! Jeg er virkelig LOST i den her webverden og det er intet mindre end et mirakel, at sådan webidiot som mig, har en wordpress blog. Da jeg havde grædt færdig kontaktede jeg mit webhotel med en hengemt kode, jeg fandt i nogle ældgamle krøllede papirer og så kunne de pludselig hjælpe mig, med at få bloggen op igen via supporten. Jeg var super lettet – ikke mindst på grund af alle de tårer jeg nåede at lukke ud, via den stride størm af tårer der nu var iblandet mascara på mine kinder crying Jeg mangler stadig at opgradere noget jeg ikke har styr på i fremtiden og blev rådet til at kontakte en medie udvikler… Det må gøres en dag…

Indtil da vil jeg bare glæde mig… med masser af cremant og saltchokolade som er min nye guilty pleasure fra Peter Beier. Jeg vil vælge at fokusere på det positive ved mit liv – glædes over (chokoladen), kærligheden, taknemmeligheden, mit trods alt gode helbred og ikke mindst hverdagen her efter endt ferie. heart

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i mig og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Medicinfri #3

 1. CC skriver:

  Det lyder som om vi to lige skal snakke sammen en dag XD

 2. CC skriver:

  Hvis du skal have hjælp til dit wordpress 🙂

  • louiee skriver:

   Åhh – ja tak 🙂 jeg kontakter dig ved lejlighed. I stedet for at sætte mig til at græde 🙂

   tak for dit input !

   Bedste Hilsener Louise

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code