Spinattærte med gederulle

Print Friendly, PDF & Email

img_0909

Jep jeg er stadig vild med de dersens paleotærter. Jeg ved ikke hvordan det kan være, at jeg ikke har fundet på denne variant noget før – men bedre sent end aldrig. Jeg er kæmpe fan af chevre ruller – allerhelst i den sprøde udagve. Så derfor var det oplagt at bruge dem som topping på en spinat tærte. Tærten i sig selv, er ikke meget anderledes, end dem jeg har lagt på bloggen tidligere. Men jeg har besluttet at den er bestemt en reprise værdig.

4 personer 

400 gram hakket kylling

1 spk estragon

2 tsk salt

1 spk løgpulver

2 spk pofiber (kan udelades men hjælper til sprød kant)

6-8 kugler frossen spinat

lidt stødt muskat 

1 mellem stort rødløg

1 fed hvidløg

6 æg

1 gederulle

Den hakkede kylling blandes med estragon, salt, løgpulver og pofiber. Dejen trykkes ud i en tærte form og bages ved 160 grader i 20 min varmluft. Mens bunden bager optøes spinat i en stor pande og tilsættes hakket løg og hvidløg. & æg piskes med salt, peber og muskat. Når bunden er bagt færdig tilsættes spinat/ løg og overhældes med æg. Alternativt kan hele molevitten piskes sammen og hældes i bunden. Skær gederullen i skiver og fordel pænt på toppen. Bag yderligere 30- 40 min ved samme grade antal som før – varmluft ca halvdelen af tiden. 

img_0909

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Æg, Frokost, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code