De her vafler er bare super nemme og superlækre. Det er nærmest min pandekageopskrift bare tilsat mandelmel. Åhhh vafler med enten flødeskum eller creme fraiche og lidt bær eller hvis det er rigtig vildt – lidt hjemmelavet syltetøj. Jeg har for et års tid siden anskaffet mig et Wilfajern – og har desværre ikke brugt det specielt meget. Har enkelte gange brugt det til madvafler og det har været helt ok. Men de her er både nemme og hurtige at svinge sammen og smager ovenikøbet fantastisk. Opskriften er fra en istagrammer jeg følger – hun har altid de lækreste billeder af sin mad og heriblandt dem her med opskrift.
Til 6 – 8 vafler :
200 gram philadelphia
4 æg
40 gram mandelmel
1 tsk bikarbonat
1 tsk kardemomme
1/2 tsk vanillepulver
lidt smeltet smør til pensling.
Smelt smørret i en gryde og pisk resten af ingredienserne sammen til en dej.Pensl pladerne med lidt smeltet smør mellem hver bagning. Det giver god smag og brune vafler. Bag vaflerne på et godt vaffeljern og nyd i rigelige mængder