Vafler

Print Friendly, PDF & Email

img_0903

De her vafler er bare super nemme og superlækre. Det er nærmest min pandekageopskrift bare tilsat mandelmel. Åhhh vafler med enten flødeskum eller creme fraiche og lidt bær eller hvis det er rigtig vildt – lidt hjemmelavet syltetøj. Jeg har for et års tid siden anskaffet mig et Wilfajern – og har desværre ikke brugt det specielt meget. Har enkelte gange brugt det til madvafler og det har været helt ok. Men de her er både nemme og hurtige at svinge sammen og smager ovenikøbet fantastisk. Opskriften er fra en istagrammer jeg følger – hun har altid de lækreste billeder af sin mad og heriblandt dem her med opskrift.

Til  6 – 8 vafler :

200 gram philadelphia

4 æg

40 gram mandelmel

1 tsk bikarbonat

1 tsk kardemomme

1/2 tsk vanillepulver

lidt smeltet smør til pensling.

Smelt smørret i en gryde og pisk resten af ingredienserne sammen til en dej.Pensl pladerne med lidt smeltet smør mellem hver bagning. Det giver god smag og brune vafler. Bag vaflerne på et godt vaffeljern og nyd i rigelige mængder cheeky

img_0877

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code