Appelsinkage med chokolade

Print Friendly

img_0893

Kagen her er lavet på baggrund af Madbandittens Appelsin kage, som jo ellers er super lækker. Her er den så i en twisted udgave med chokalde stykker i . Jeg er persnligt stor fan af kombinationen appelsin/chokolade. Gælder denne glæde over frugt/chokolade konstellationen ikke dig, er du velkommen til at undlade en af delene. Jeg bruger en lille springform – hvis kagen skal være større lav dobbelt portion.

Til en lille kage skal du bruge :

2 æg

100 gram malede mandler eller bare finthakkede

1/2 tsk vanillepulver

1 tsk bikarbonat

50 gram cremefraiche 38 %

1 spk honning ( kan undlades )

50 gram smeltet smør

10 gram kokosfibermel, husk eller pofiber

1 appelsin skal og saft

50 gram mørk chokolade

lidt mandelsplitter til pynt

Bland ingredienser minus mandelsplitter og hæld bagepapirsforet bageform. Bag 25- 30 min ved 160 grader varmluft. Hold god øje med at kagen ikke bliver for mørk og dæk eventuelt med sølvpapir de sidste 10 min.

Nydes som den er eller med en god klat creme fraiche på siden.

 

 

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 39 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Æg, Opskrifter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code