Chiagrød

Print Friendly, PDF & Email

img_0911

Jeg ved det… Jeg er totalt "last mover" på Chiagrøds fronten – men bedre sent end aldrig… Det tog lige et par forsøg og portioner for at jeg blev fan af den kolde grød. Kan egentlig bedre lide det svenske udtryk for retten nemlig Chiapudding – dækker bedre over konceptet synes jeg. Jeg er og har altid været overvild med varm grød – havre og risengrød som favoritterne. Jeg tænker tanker som snyde udgaver af ris-ala-mande og lignende.. Jeg har endda opvarmet grøden forsigtigt, i blandet lidt fløde og spist den med smørklat og kanel – hvilket ikke var helt dårligt.

Tilbage til det der rent faktisk er lykkes så er det en udgave jeg er blevet ven med. Der er til 2-3 portioner og jeg har ikke brugt det som måltid, men en del af et måltid med protein eller som en dessert/ snack.

400 ml fed kokosmælk eller kokosfløde

4 -5 spk chiafrø

1-2 tsk kardemomme

1 tsk vanillepulver

img_0910

 

Follow on Bloglovin

Om louiee

Louise 41 årig kvinde fra nordsjælland, kostnørd, interesserer sig for både psykisk og fysisk træning, sundhed og velvære. Tidl. sukkernarkoman - nu indædt real-foodie...
Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code