-
Nye indlæg
Nye kommentarer
- louiee til Appelsinkage med chokolade
- louiee til Barndomsminde
- louiee til Kostrådgivning/ kontakt
- Susanne Dalby til Kostrådgivning/ kontakt
- Rie til Barndomsminde
Arkiver
- september 2017
- juli 2017
- april 2017
- marts 2017
- februar 2017
- december 2016
- november 2016
- september 2016
- august 2016
- juni 2016
- maj 2016
- april 2016
- marts 2016
- februar 2016
- januar 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- september 2015
- august 2015
- juli 2015
- juni 2015
- april 2015
- marts 2015
- februar 2015
- januar 2015
- december 2014
- november 2014
- oktober 2014
- september 2014
- august 2014
- juli 2014
- juni 2014
- maj 2014
- april 2014
- marts 2014
- februar 2014
- januar 2014
- december 2013
- november 2013
- oktober 2013
- september 2013
- august 2013
- juli 2013
- juni 2013
- maj 2013
- april 2013
- marts 2013
- februar 2013
- januar 2013
- december 2012
Opskrifter
Tags
Hej Louise.
Jeg har kigget lidt rundt på din blog og finder den virkelig inspirerende, da jeg kraftigt overvejer LCHF. Da jeg gerne vil vide mere, inden jeg starter, vil jeg høre, hvor du finder din inspiration mht. ketose, opskrifter, bøger, etc.? Og hvor vigtigt det er med deciderede udregninger på procentfordelingen af kulhydrat, fedt og proteiner, som jeg kan se fremgår af dine maddagbøger i ketosen?
Vh. Marie-Louise.
Hej Marie-Louise
Dejligt at du finder livsstilen her inspirerende!!!
Jeg har meget af min viden og inspiration fra Sten Sture Skaldemann og Anna Hallén. Inspiration til opskrifter finder du på div blogs på min blogroll her på bloggen. En bog der er god at have til start vil være kostrevolutionen af Andreas Eénfeldt – den forklarer det helt simpelt.
Det er ikke vigtigt med udregninger som mine – kun for nørder. Noget jeg selv skal give slip på her nu 🙂 I min optik er rigtig mad uden for meget kemi vejen frem, samt mærke efter.
Ønsker dig en god start og vend endelig tilbage ved flere spørgsmål.
Mange Hilsener Louise